Brattrein Hotell med online booking på nye nettsider

Brattrein Hotell er deltakere i Telemark Online og har fått nye nettsider med online booking.

Brattrein Hotell lanserte nye nettsider 1. juni og har allerede mottatt online bookinger. 

Brattrein Hotell omtales som hotellet i hjertet av Telemark og holder til like utenfor Notodden sentrum. De har vært både deltakere i prosjektet og lokasjon for noen av seminarene til Telemark Online i distrikt i vår. Vi har snakket med salg og markedsansvarlig Fredrick Kaasa, om lansering av nye nettsider i samarbeid med Brandingbox.  

Fra tegneblokk til nye nettsider

Fredrick Kaasa forteller at Brattrein Hotell startet prosessen med å diskutere hvilken strategi som skal brukes på hotellet for å nå flere overnattingsgjester og besøkende. 

"

- Vi ble raskt enige om at vår nettside var totalt utdatert og ikke kompatibel for mobil. Med mye hjelp fra Brandingbox på Notodden satt vi oss ned og tegnet opp side for side for å komme med utkast til hvordan vi ville ha den nye nettsiden, sier Fredrick.

"

Nettsidene ble startet på før prosjektet begynte, underveis i prosjektet har vi blitt mer bevisst på Google sine produkter og hvordan bruke de riktig for å få mest mulig ut av produktene, tilfører Fredrick.

Nettsider tilpasset nettbrett og mobil.

I tillegg til ny nettside har Brattrein hotell har fått nytt bookingsystem på hotellet slik at kundene kan bruke online booking for å booke sin overnatting direkte fra nettsiden.

- Vi ville ha en ny nettside for å følge med i tiden, hvor mesteparten foregår på nettbrett og mobil, sier Fredrick.

Målrette kampanjer

Brattrein har mottatt sine første bookinger gjennom nettsiden og går en spennende tid i møte.

"

- Vi følger nøye med på Google Analytics og kan nå for første gang se hvor treff på nettsiden kommer fra og hvor vi burde rette våre kampanjer og markedsføring.

"

Utveksler idéer med deltakere og partnere

Underves har Brattrein samarbeidet med Brandingbox med Haakon Hartvedt i spissen fra Notodden. Eirik Bratlie tok seg av webdesign og Cicilie Sandem fornyet logo.

"

- Vi er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Brandingbox, de har gitt oss tett oppfølging hele veien, med en interessant dialog og idè-vekst.

"

Under kurset har vi de også samarbeidet med Anne Marte Sperre i Telemark Technologies.

"

- Det har vært konstruktivt å samarbeide med en annen deltaker, det gir oss muligheten til å «sparre» med idèer og tanker, avslutter Fredrick.

"

Tre tips til andre som ønsker å fornye seg digitalt:

  • Spør seg selv: hva vil jeg oppnå?
  • Bruk tid på «produktet»
  • Vær åpen for tips og triks fra folk som har holdt på med den digitale verden en stund. Her er det mye å hente!
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn