Video: Hvorfor er Maxeta med i Telemark Online?

- "Vi så tidlig i prosjektet at vi hadde veldig gamle hjemmesider og at vi manglet en tydelig digital strategi", uttaler Eivind Walstad, administrerende direktør i Maxeta, i videoen.

Telemark Online er et prosjekt mellom Telemark Fylkeskommune, Innovasjon Norge og Google. Prosjektet er en del av Google globale program ”Get your business online”.

Eivind Walstad, administrerende direktør i Maxeta, som var deltaker i piloten for Telemark Online, forteller sammen med Per Halvorsen, administrerende direktør i Sparebank 1 Telemark om prosjektet Telemark Online.

Fakta om digital synlighet i Telemark:

  • 24 000 virksomheter i Telemark
  • 1/3 bedrifter er ikke synlig på nett
  • 31% har netthandel
  • 10% mobiltilpasset

Samarbeidsprosjekt

"

- «Telemark Online er et samarbeidsprosjekt mellom Google, Innovasjon Norge og Telemark Fylkeskommune. Målet er å øke kunnskap for bedrifter i Telemark, slik at din bedrift kan bli korrekt synlig på nett», sier Per Halvorsen, administrerende direktør i Sparebank 1 Telemark.

"

Større potensiale

"

- "Maxeta ble stiftet i 1960, vi er 52 ansatte med hovedkontor i Skien. Vi leverer utstyr til energi- og installasjonsvirksomhet for hele Norge".

"
"

- "Vi passerte for første gang i år 100 millioner i omsetning og vi så at vi hadde enda større potensiale og grep sjansen til å melde oss på Telemark Online", uttaler Eivind Walstad, administrerende direktør i Maxeta.

"

Prosjektet hadde oppstart våren 2014 og Maxeta har fått resultater etter første behovsanalyse.

"

- «Vi så tidlig i prosjektet at vi hadde veldig gamle hjemmesider og vi manglet en tydelig digital strategi», sier Walstad.

"

Utnytt de digitale flatene

"

- "I følge tall fra Google så vil en bedrift som benytter de digitale flatene fullt ut ha en vekst som er 4 ganger hurtigere enn de som ikke benytter disse flatene", meddeler Halvorsen.

"

Telemark Online er et kompetanseprogram med kombinasjon av kurs og 1-1 veiledning.

"

- "Strategien er bedre synlighet på nett. Dette arbeidet er vi nå i gang med gjennom prosjektet Telemark Online", forteller Walstad.

"

Utfordringer i digital markedsføring

"

- "Vi i Sparebank 1 Telemark er opptatt av at bedriftene i Telemark skal lykkes. Vi ser tydelige utfordringer i digital markedsføring, men tror at prosjektet Telemark Online er noe vi alle kan dra stor nytte av og lære masse av", sier Per Halvorsen.

"

Med mål om økt vekst

"

- «Telemark Online har gjort oss mer bevisste på det med digitalt synlighet, målet med dette er å få økt vekts både nasjonalt og internasjonalt», konkluderer administrerende direktør i Maxeta, Eivind Walstad.

"

YouTube: Telemark Online

Telemark Online, Vekst via synlighet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn