-All grunn til å satse

Telemark fylkeskommune skriver: Utviklingssjef Thor Kamfjord, sammenkobler Telemark Online med UNESCO og verdensarv satsningen.

"I januar er det «kick-off» for prosjektet «Telemark Online» som skal gjøre næringslivet i Telemark mer synlig digitalt globalt. Verdensarvstatusen vil ha en internasjonal nyhetsverdi i sommer.

Når vi samtidig kan glede oss over strålende tilbakemeldinger og internasjonalt salg av TV-serien «Kampen om Tungtvannet» som representerer en del av Telemarks verdensarvhistorie, så er det å oppnå «Vekst Via Synlighet», en gyllen mulighet når UNESCO har fattet sin beslutning", sier utviklingssjef i Telemark Fylkeskommune, Thor Kamfjord. Artikkelen er hentet fra Telemark fylkeskommunes nettsider.

"

"Liker tanker fra Thor Kamfjord når han sammenkobler Telemark Online med UNESCO og verdensarv satsningen. Det er sant, klarer vi sammen å øke synligheten for Telemark og spesielt disse skattene, med noen prosentpoeng, kan vi alle ta større del av de 9 milliarder EURO, som legges igjen av industriarv turisme i Europa", sier Hugo Pedersen, prosjektleder for Telemark Online.

"
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn