Hva skjer med Telemark Online etter august?

Telemark Online, fagpartnerne ser på muligheten til å starte et forprosjekt for bedriftsnettverk i 2016.

Telemark Online er en suksess og over 200 bedrifter har deltatt. Det avsluttes desverre i august, men Prosjektleder Hugo Pedersen forteller hva som kan skje videre. 

Hva skjer etter August 2016?

Vi er i Mars 2016. Mange lurer på hva som skjer videre når prosjektet stopper. Blir det en ny runde i 2017 som de kan melde seg på? Jeg vil fortelle litt hva som nå skjer videre. 

I April 2014 ble Telemark Online etablert med målsetningen å skape vekst i Telemark gjennom å gjøre næringslivet dyktig i synlighet på nett. Resultatet ble et unikt kompetanseprogram på 6 måneder som 200+ bedrifter har vært gjennom. Dessverre varer prosjektet kun til August 2016 med det offentlige i førersetet og har heller da ingen prosjektleder. Derimot har viktigheten av digital synlighet, aldri vært større, så det er synd dersom dette initiativet skal forsvinne.

Fagpartnere sammen mot felles mål

De 18 fagpartnerne som sammen kjører alle kursene, ser nå en mulighet! En mulighet til å fortsette samarbeidet. En mulighet til å samle bransjen. En mulighet til å fortsette å styrke næringslivet i Telemark. Sammen med Innovasjon Norge samler de troppene og vurderer å etablere et bedriftsnettverk. De ser styrken og fordelene ved å arbeide sammen. Ingenting er avgjort, men det jobbes nå konkret for å kunne videreføre, blant annet Telemark Online. Jeg blir forøvrig å bruke endel tid på å lede dem gjennom prosessen.

 Espen Linna fra Edison Wolfram, som er en av fagpartnerene mener et slikt bedriftsnettverk er viktig.

"

- Vi håper på å kunne videreføre samarbeidet med de andre fagpartnerne, gjennom et bedriftsnettverk. Da kan de samlet bidra til å gjøre næringslivet i Telemark bedre rustet. Gjennom å lære dem hvordan bruke digitale medier strategisk, vil også Telemark som fylke, øke sin egen internasjonal konkurransekraft, avslutter Espen Linna, Edison Wolfram.

"

Lykke til!

Jeg er veldig glad på fagpartnerens vegne at de nå går i gang med dette arbeidet. At de bare nå arbeider sammen mot et felles mål, på eget initiativ er en suksess i seg selv.

"

- Hele Telemark ønsker fagpartnerne lykke til i veien videre, med å formalisere samarbeidet og gjøre næringslivet vår styrket for fremtiden!

"

Hugo Stensrød Pedersen

Stolt og jobbsøkende prosjektleder

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn