Kick-start for 3 runde Telemark Online

Telemark Online får en kick-start med konfetti, med Annett K. Stabell, prosjektleder i Telemark Online. Foto: Dag Frogner

Onsdag 25.1.2017 var det Kick-off for tredje runde av Telemark Online, det var en pangstart med flygende konfetti. Se bilder her!

I dag startet tredje runde med Telemark Online. Det digitale kompetanse-programmet er et samarbeidsprosjekt mellom Telemark Fylkeskommune, Innovasjon Norge og Google, og ble startet opp som en pilot i 2014. Vi har fått flere flotte bilder fra Kick-off av Frogner Foto.

Telemark Online skal øke den digitale kompetansen blant bedrifter i Telemark, og på lengre sikt etablere et digitalt fagnettverk som jobber kontinuerlig med kompetanseheving i fylket. Initiativet til prosjektet kom fra fylkesrådmann Evy-Anni Evensen som sammen med fylkesvaraordfører Hans Edvard Askjer og Googles markedssjef i Nord-Europa, Peter Jetzel, fikk æren av å åpne årets program.

"

- Når vi startet dette for tre år siden var vi spente på hvordan det ville bli. Det er derfor veldig stort å være her i dag. Telemark Online handler om å komme sammen og se nye muligheter. Temaet er vekst gjennom synlighet, og vi ser at digital synlighet nytter og fører til vekst for Telemarksbedrifter, sa fylkesrådmann Evy Anni Evensen.

"

Fylkesvaraordfører Hans Edvard Askjer la vekt på at det er bedriftene som deltar som vet hva de vil og hva de trenger for å lykkes.

"

- Jeg ber deltakerne om å bruke programmet til å knytte kontakter, hvis deltakerne her lykkes, vil hele Telemark nyte godt av det, oppfordret fylkesvaraordfører Hans Edvard Askjer.

"

Peter Jetzel fra Google snakket varm om Telemark som et foregangsfylke med digitaliseringsarbeid, og var opptatt av at selv om de nordiske landene ligger langt fremme i digitaliseringsarbeidet så er vi ikke ambisiøse nok.

"

- Hvis vi ikke skal bli tatt igjen så trenger vi en skikkelig dugnad. Det handler om å få opp tempoet på utviklingen, og å tenke som en idrettsutøver. Hvis vi ikke hele tiden blir bedre så taper vi til slutt. Jeg vil derfor berømme Evy Anni og fylkeskommunens ønske om å digitalisere og utvikle fylket. Slik fremsynthet er viktig for Telemark, berømmet Peter Jetzel fra Google.

"

Kilde: Telemark Fylkeskommune
Bilder: Dag Frogner, Frogner Foto

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn