Telemark Online fortsetter!

Telemark Online fortsetter jubler Annett Kongerød Stabell og Hugo Stensrød Pedersen

Telemark Online fortsetter inn i 2017! Hugo Pedersen overleverer stafettpinnen til ny prosjektleder Annett Kongerød Stabell.

Telemark Online går inn i sitt 3.år.

Prosjektet gikk inn i en usikker periode høsten 2016, og mange lurte på hva som ville skje videre. Nå er det avklart at det blir en ny runde med Telemark Online 2017 for nye deltakere! Med to års erfaring fra gjennomføring av programmet for over 200 bedrifter, og en ny prosjektleder bak roret, lover dette til å bli det beste kursprogrammet så langt. 

Telemark Fylkeskommune, i samarbeid med Innovasjon Norge har bestemt seg for å videreføre prosjektet et år til. Dette med bakgrunn i den unike muligheten dette samarbeidsprosjektet har, og de positive tilbakemeldingene fra deltakende bedrifter. Vi har et stadig økende behov for kompetanse innen digital synlighet, som dette kompetanse-programmet på 6 måneder kan hjelpe med. Tiltaket innebærer en 50% stilling for en ny prosjektleder. De resterende 50% har Telemark Fylkeskommune videreført til et samarbeid med Ungt Entreprenørskap Telemark og Google, hvor fokuset er digital synlighet for ungdoms- og studentbedrifter i Telemark.

Ny prosjektleder

Da tidligere prosjektleder valgte å gå videre, var det behov for en ny prosjektleder. Annett hadde nettopp takket ja til en 50% stilling som prosjektansvarlig for Google i Ungt Entreprenørskap Telemark. Dette passet ypperlig å kombinere med Telemark Online, og da tilbudet om å overta som prosjektleder i Telemark Online, hoppet hun på.  

"

- Det er et utrolig spennende prosjekt å få lov til å jobbe med. De 19 fagpartnerne besitter høy faglig kompetanse, og det er fantastisk at de bidrar til å kjøre programmet en vår til. Sammen skal vi gjøre næringslivet i Telemark bedre rustet til å bruke digitale medier strategisk, i et felles mål om å løfte Telemark fylke, sier Annett K. Stabell, prosjektleder Telemark Online. 

"

Oppstart for ny prosjektleder var 9.september 2016. Den første måneden har det vært stille, da det er en liten innkjøringsfase å sette seg inn i prosjektet. Det har likevel vært jobbet i kulissene, og arbeidet er i gang med å planlegge og forbedre vårens program.  De 19 fagpartnerne som sammen kjører alle kursene, er i dialog og gleder seg til å komme i gang. Tidligere prosjektleder Hugo er stolt av at prosjektet videreføres, og takker for en fantastisk tid i Telemark Online. Han er glad for å overlevere stafettpinnen i trygge hender, og ønsker prosjektet lykke til.

Bedriftsnettverk

Vi kommer også til å jobbe med videreføring av Telemark Online etter høsten 2017. Det er ønskelig fra alle parter at prosjektet blir et levedyktig kompetansenettverk, drevet av fagpartnerne selv. Sammen med Innovasjon Norge samler vi troppene og vurderer å etablere et bedriftsnettverk. Partnerne ser styrken og fordelene ved å arbeide sammen. 

Påmelding 2017

Det er hyggelig at det er så mange bedrifter som allerede har meldt sin interesse for Telemark Online 2017. Derfor er jeg veldig glad for å kunne informere om at det blir kurs for nye deltakere våren 2017. Påmeldingen åpnes snart. Følg med på telemarkonline.no og på facebook for mer informasjon.

Annett Kongerød Stabell

Ny prosjektleder for Telemark Online

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn