Telemark Online Kick-off

Om prosjektet

Telemark Online jobber for å gjøre Telemark til det ledende fylket innen digital synlighet.

Vi er et unikt samarbeidsprosjekt mellom Telemark FylkeskommuneInnovasjon Norge og Google. Lokale fagpartnere med digital spisskompetanse bidrar med kurs og veiledning av bedriftene i hele fylket. 

"

- "Gjennom å stimulere til økt og bedre anvendelse av digitale verktøy skal prosjektet bidra til økt verdiskapning for næringslivet i Telemark"

"

Prosjektet startet opp som en pilot i 2014 etter et initiativ fra fylkesrådmann Evy-Anni Evensen i Telemark Fylkeskommune. Flere interessenter ønsket å bidra, og i løpet av kort tid bestod prosjektet av 18 lokale fagpartnere med kompetanse innen digitale verktøy.

Per høsten 2016 har over 200 bedrifter i Telemark vært gjennom det digitale kompetanse-programmet Telemark Online.

Vi er kun i startfasen av det store potensialet prosjektet har, og det jobbes i dag med å skape et selvstendig fagnettverk, hvor medlemsbedrifter i Telemark vil få tilgang til flere lærings- og nettverksarenaer.

Ta kontakt med Telemark Online, så skal vi hjelpe deg med å få din bedrift online!

Bakgrunn

I følge Google er ⅓ av alle bedrifter i Norge ikke på nett, og kun 10% av nettsidene er mobiltilpasset. Dette er ikke noe unntak i Telemark, på tross av en veldig høy grad av innovasjon. I en tid hvor forbrukeren i all hovedsak foretar søk på mobile enheter, er dette en utfordring fylkesrådmannen i Telemark tar på alvor.  

Samarbeidet med Google er unikt. Vi får tilgang på internasjonal kompetanse og bistand til koordinering. De hjelper også med å tilrettelegge dersom noen av deltakere har konkrete prosjekter, som behøver assistanse fra Google.

Fagpartnerne

Fagpartnere i Telemark Online er kjernen i prosjektet, som bistår i modningsprosessen ved å lære bort digitale kunster til bedrifter i hele fylket. De bidrar med et viktig samfunnsarbeid med å hjelpe Telemark å vokse i den digitale verden. Gjennom arbeidet får de tilgang på en markedsarena hvor de også oppnår digital synlighet, og får vise frem sin kompetanse i møte med kunder på ulike plattformer. Telemark Online fagpartner skal stå for kvalitet, og vi ønsker å tilby topp kompetanse-aktører.  Per høsten 2016 teller vi 19 fagpartnere, med spisskompetanse innen alt fra design av websider, Google AdWords og Analytics, CRM-systemer, kommunikasjon, merkevarebygging, logistikk, e-handel m.m.

Telemark Online Arkiv

Arkiv for Telemark Online fra Pilot i 2014 og frem til i dag!
Reisen for deltakere, samarbeidspartnere, sponsorer og fagpartnere.

Se Telemark Online arkiv her

Telemark Online 2017

I 2017 blir Telemarksbedrifter utvalgt av offentlige og private deltakere. Praktisk informasjon om hvem det er for, hvorfor være med, utbytte, omfang, lokasjon, søknadsprosess, kostnad, med mer kommer her

 

Samarbeidspartnere

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn