Digitale ord og uttrykk

Ofte stilte spørsmål. 

Vis alle  Digital strategi  Google Adwords  Google Analytics  Google Apps  Nettside  Nyhetsbrev  SEO Søkemotoroptimalisering  Sosiale medier 

Canvas Ad er annonseverktøy for Facebook på mobil, med betydelig kortere opplastningstid enn vanlige annonser på Facebook .Annonsene er ofte multifunksjonelle og har gjerne mulighet til å zoome, bla, etc. 

Det finnes mange ulike plattformer å velge mellom for publisering. Hva som er riktig sted for deg og din virksomhet er avhengig av omfang, innholdet, din målgruppe og hvilket segment du opererer innenfor. CMS står for Content Management System. Det er et publiseringsverktøy hvor man selv enklere kan administrere og publisere artikler og innhold til sin nettside. Eksempler på slike verktøy kan være Wordpress, Weebly, eZ systems osv. Wordpress er en av de mest brukte plattformen i verden, den kan også lett implementeres opp mot Facebook og har svært mange muligheter. Ta kontakt med din nettleverandør og hør hva de anbefaler.

En «hashtag» er et ord eller en frase som starter med symbolet #, og som er en måte å kommunisere rundt et emne i sosiale medier.

Organic reach står for organisk rekkevidde dvs. ikke betalt synlighet. Dette kan f.eks. være et innlegg fra din bedrifts Facebook-side.

ROI står for "Return on Investment" og viser til inntekter eller fortjeneste som kommer til virksomheten på bakgrunn av markedsføringsstrategi. I korte trekk dreier det seg om å få igjen merverdi for investeringen. ROI = nettoinntekt / investering. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn