Serit Itum

Serit Itum. Telemark Online Partner. Lokale leverandører i Telemark.

Serit Itum: Serit Web er et fullverdig webbyrå, som består av utviklere og kommunikatører. Vi tilbyr mer enn en IT-bedrift, og mer enn et reklamebyrå. «Kommunikasjon og design møter teknologi» er vårt slagord.

Serit Itum

Serit Itum er en profesjonell samarbeidspartner for kommunikasjonsrådgivning, analyser, kreativitet, god design og effektive webløsninger.
Vi pleier å si at vi tilbyr 100 prosent "integrerte" løsninger! Med det mener vi at vi forener kompetanse om kommunikasjon, markedsføring og god design med et brennende engasjement for moderne teknologi.
Vi ser helheten og utvikler løsninger som fungerer, enten budskapet skal formidles i brosjyremateriell, kundemagasiner, annonsekampanjer, plakater, i sosiale media eller i moderne og kundetilpassede webløsninger.
Strategiske, kreative og teknologiske hoder jobber sammen hos Serit Itum. Vi er først og fremst opptatt av at løsningen vi foreslår, er den som gir deg som kunde de beste resultatene. Vi har både kompetansen og produktene som hjelper deg trygt i mål.

Referanser

Kontaktperson:

Knut Gerhard Carlsen

Nett:

http://www.serit.no/itum

Tilholdssted

Skien

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn