To business personer. En dame og en mann, deltar i møte med pc, tablet og regnskap / statistikkpapirer. Colourbox11294657.

Innhold som skaper trafikk til nettsiden

Samlingen vil gi deltakerne et innblikk i viktigheten av innhold, forståelse for brukerens oppgaver, samt hva som er godt innhold, riktig innhold, og korrekt mengde innhold.

Last ned presentasjoner her

Hva er korrekt innhold som skaper riktig trafikk til nettsiden?

Det største problemet med mange av dagens nettsteder er manglende prioritering og tydelige mål. Resultatet er sider proppfulle av dårlig innhold som er pakket inn i pent design. Det er helt irrelevant for brukeren.

Innhold er en av de viktigste enkeltfaktorene for at du skal lykkes på nett.

Hva er de viktigste oppgavene brukerne kommer til nettstedet ditt for å løse?
Vi vil se på hva som er godt innhold, riktig innhold, og korrekt mengde innhold.

Godt innhold er en forutsetning for å engasjere og holde interessen til brukerne på nettsiden din. Og ikke minst for å få dem til å dele det videre med andre.

Deltakerne skal sitte igjen med:

  • En forståelse av hva slags innhold som egner seg for nettsiden, og hvordan dette vil drive mer trafikk og delt innhold.
  • En grunnleggende forståelse av hvorfor dette er en så viktig del av den digitale strategien.
  • En del av workshopen handler om hands on eksempler på hvordan bedrifter og bransjer har lykkes med innhold, slik at deltagere skal bli inspirert til å jobbe videre med innhold for sin bedrift.

Samlingen gav deltakerne et innblikk i viktigheten av innhold, forståelse for brukerens oppgaver, samt hva som er godt innhold, riktig innhold, og korrekt mengde innhold.
 

 

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn