Praktisk info 2017

Telemark Online 2017 er for alle Telemarksbedrifter som ønsker å øke sin digitale kompetanse.

Alt fra gründerbedrifter, til etablerte konsern, samt offentlige- og kommunale bedrifter vil ha nytte av programmet. Alle deler den samme utfordring; å være synlig i den digitale verden. Dine kunder, brukere og andre interessenter søker etter deg på Google hver dag, 3,5 milliarder ganger hver dag.

Kompetanseprogrammet passer for deg som jobber med, eller har ansvaret for markedsføring, kommunikasjon eller informasjon i bedriften, enten du kaller deg daglig leder, markedskonsulent eller informasjonssjef.

Hva får du?

Som deltaker på Telemark Online får du delta på 6 heldags samlinger våren 2017. Programmet varer over 4 måneder, og blir gjennomført av lokale fagpartnere med spisskompetanser innen digitale medier. Temaene vil gi deg en økt forståelse for hva som skal til for øke synligheten til din bedrift. Dyktige fagfolk vil være tilgjengelig for å veilede dere i prosessen. Her vil du også kunne knytte kontakter med andre kollegaer i samme situasjon. 

Pris (inkl. lunsj):

  • Kr 7 500,- eks. mva. for bedrifter med inntil 10 ansatte.
  • Kr 9 500,- eks. mva. for bedrifter med 11 til 49 ansatte.
  • Kr 11 500,- eks. mva. for bedrifter med over 50 ansatte.
  • Kr 15 000,- eks. mva. for kommune. 
  • 50% per ekstra deltaker.

Søknadsprosess

Påmelding til vårens program er fortsatt åpen, og vi oppfordrer deg til å søke om plass! Oppstart er siste uken i januar 2017, og alle får melding forløpende om de kommer med eller ikke.

Tid og sted

Samlingene vil gjennomføres i Bamble og på Notodden. Samme foredragsholder begge steder, og du vil få en fast møteplass. På kick off og avslutning vil alle være samlet i Grenland. Lunsj er inkludert alle dager

Hvorfor delta på Telemark Online?

Visste du for eksempel at kunder kan “sjekke inn” hos din bedrift på Facebook, selv om du ikke har en konto, og legge igjen anmeldelser? Og at 1 av 3 kunder kjøper av en annen nettbutikk på grunn av bedre og mer tilgjengelig informasjon?  På Telemark Online vil du lære å ta kontroll over din bedrifts digitale fotavtrykk!

Over 200 bedrifter har deltatt på programmet hittil, og 92% anbefaler dette videre! Er du fortsatt ikke overbevist? Ta en titt på denne livesendingen fra 18. november. Her forteller tre av våre fagpartnere om digital strategi, sosiale medier og hvordan du kan få en global, digital bedrift; livesending

Dine kunder søker etter deg på digitale medier, gjør det enklere for dem å finne deg!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishCookies - Logg inn